Gnocchi med bacon og spinatsovs
(1 pers.)
15 min.
200 g friske gnocchi
50 g bacon i tern
2 dl færdig tomatsovs (evt. dåsetomater med et fed hvidløg)
200 g små spinatblade, skyllede
25 g blå ost i små klumper
Tilbehør
Grøn salat
Kog gnocchien efter anvisning på pakken. Steg baconen på en pande og hæld tomatsovsen ved. Vend spinaten i den varme sovs. Vend gnocchierne i sovsen sammen med osten, der lige skal smelte lidt. Server med grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
ER DU TIL MORMORMAD?
Vi er mange, der elsker mormormad. Derfor har vi på Familie Journal udgivet det skønne madmagasin, Mad fra mormors køkken - det kan fås for 49,95 kr., der hvor du normalt køber bladet.
Find flere opskrifter her...
Pasta med gorgonzolasovs og spinat
Cannelloni med kylling
Pasta med bagte tomater
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)