Gris Stroganoff
(4 pers.)
20 min.
250 g pastaskruer
2 spsk. olivenolie
2 store løg i skiver
500 g svinemørbrad eller tilsvarende mørt, magert svinekød
2 spsk. paprika
2½ dl lys bouillon
2½ dl cremefraiche 38%
Salt og peber
1 lille bundt hakket persille
Tilbehør
Grøn salat med fintsnittet blomkål og grønt drys
Bring vand i kog til pastaen og tilsæt salt. Varm imens olien i en stor pande eller wok.
Steg løgene i skiver ved medium varme i 5 min. Skær svinekødet i tern og lad det brune med i 5 min. Rør paprika, salt og peber ved og tilsæt bouillon. Lad det småsimre, mens du samtidig koger pastaen.
Lige inden servering røres cremefraiche og hakket persille i.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FLOT FRANSK SKÅL
Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Bøf stroganoff
Svinekotelet med cashewnødder
Nakkekoteletter med kartoffelsalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)