Nakkekoteletter med kartoffelsalat
(2 pers.)
30 min.
2 nakkekoteletter
1 chili
2 fed hvidløg
1 tsk. salt
1 tsk. rosenpeber
1 spsk. rapsolie
400 g små kartofler
1 dl syrnet fløde
200 g bælgærter
Tilbehør
Grøn salat
Hak chili og hvidløg og knus det i en morter sammen med salt og rosenpeber. Bland halvdelen af krydderblandingen med olie, smør det på koteletterne og lad dem trække på køl i 20 min.
Vask kartoflerne, kog dem møre i letsaltet vand og lad køle lidt.
Rør resten af krydderblandingen med syrnet fløde og bælg ærterne. Skær kartoflerne i mundrette stykker og vend dem i den syrnede fløde sammen med ærterne.
Steg koteletterne ved middelhøj varme i 6 min. på hver side og server med grøn salat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SØDE MUFFINFORME
De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Svinekotelet med cashewnødder
Hakkebøf med hyldeblomst
Koteletter med rødløgskompot
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)