Grøn salat med mozzarella og granatæble
4 pers.)
Det skal du bruge til sprød, grøn salat
400 g broccoli
2 porrer
1 spidskål
1 krølsalat
1 bæger minimozzarellakugler
10 radiser
¼ granatæble
Dressing:
1 usprøjtet citron
1 tsk. flydende honning
½ tsk. dijonsennep
3-4 spsk. olivenolie
Prøv også: Grøn salat med bønner og valnødder
Sådan laver du salaten
Del broccolien i mindre stykker og damp dem møre i letsaltet vand i 2 min.
Rens og snit porrerne i tynde ringe.
Snit spidskålen i fine strimler.
Skyl salaten og pluk den i mindre stykker.
Anret dampet broccoli med porreringe, spidskål og salat.
Kom mozzarellakuglerne over.
Skyl radiserne, skær dem i skiver og fordel dem over salaten med granatæblekerner.
Rør ingredienserne til dressingen sammen.
Hæld dressingen over salaten og servér med brød til.