(4 pers.)
25 min.
250 g gulerødder
500 g kartofler
1 l grønsagsbouillon
300 g grønkål uden stok
2 spsk. mel
Salt og peber
4 æg
Skræl kartofler og gulerødder, skær dem i tern og kog dem møre i bouillonen over svag varme. Hæld ½ l kogende vand over grønkålsbladene og lad dem småkoge under låg i 8 min. Hæld vandet fra og hak eller blend grønkålen. Tag kartofler og gulerødder op af bouillonen og jævn den med melet rørt ud i lidt vand. Tilsæt grønkål, kartofler og gulerødder og smag til med salt og peber. Kom æggene i kogende vand og lad dem koge i 6 min. Afkøl æggene under koldt vand, pil og halver dem. Server suppen med æg og groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv også...
Vintersuppe med oksekød
Rodsuppe med smørstegte svampe
Gulerods-suppe med grillet peber
Klik her, hvis du vil prøve flere klassiske retter...