Opskrifter
Gunnars fiskeret
Torsdag, 12. august 2010af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Gunnar Pedersen fra Thisted. Se hans opskrift på fiskret her
40 g smør
1 lille løg
2 spsk. skalotteløg
4 fileter af fladfisk (rødspætte, pighvar eller søtunge)
2 dl tør hvidvin
1 kg hakkede, udkernede tomater
½ dl piskefløde
1 spsk. finhakket persille
Salt og peber
Hak løg og skalotteløg og brun dem i smørret. Læg fileterne på panden og skru helt ned for varmen. Tilsæt hvidvin, tomater, fløde og persille og lad det småsimre i 12 min. Smag til med salt og peber og server med kartofler og salat.
Madopskrift: Gunnar Pedersen
Find andre gode opskrifter her...
Vitaminlasagne
Silde-laksesalat
Fiskefilet i pommesfrites