Opskrifter
Hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon
Fredag, 9. december 2016af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
Vi danskere elsker at spise leverpostej året rundt. Derfor får du her en god opskrift, så du selv kan lave din leverpostej.
45 min
1 personer
Leverpostej
325 g lever
100 g spæk
100 g bacon
1 løg
1/2 tsk merian
1 tsk. salt
1/2 tsk. peber
1 tsk. sukker
1 æg
65 g mel
2 1/2 dl fløde
100 g champignonger
150 g bacon i skiver
Sådan laver du leverpostej
- Hak lever, spæk, bacon og løg i en kødhakker eller i en foodprocessor.
- Tilsæt krydderier og pisk æg, mel og fløde i.
- Fordel farsen i 8 små kokotter og sæt dem i en bradepande med vand, så nederste halvdel af kokotterne er dækket.
- Sæt bradepanden i ovnen ved 180° og bag leverpostejerne i 35 min.
- Steg baconskiverne sprøde og rist champignonerne gyldne og servér med cornichoner.
- Tag også et kig i galleriet med lækkert smørrebrød nedenfor...
Smørrebrød