Kalveroulade med champignon og løgsovs
15 min. + 35 min. i ovnen
(3 pers.)
400 g hakket kalvekød
2 tsk. salt
1 æg
1 dl rasp
1 dl mælk
200 g finthakkede champignoner
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. oregano
100 g revne gulerødder
100 g flødeost
1 løg
1 spsk. smør
2 spsk. mel
4 dl mælk
Salt og peber
Rør kalvekødet med salt, æg, rasp, mælk, champignoner, hvidløg og oregano og bred farsen ud på bagepapir i et 2 cm tykt lag. Bland gulerødderne med flødeosten og fordel blandingen over farsen. Rul farsen sammen til en roulade og bag den ved 175° i 35 min.
Hak løget og svits det let i smørret. Drys melet over og rør mælken i lidt efter lidt. Lad sovsen koge i 5 min. og smag til med salt og peber.
Server med kogte kartofler og dampede karotter.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv også...
Vintertærte
Oksepandekage