Oksepandekage
(4 pers.)
30 min.
500 g kartofler
50 g mager bacon
300 g hakket oksekød
1 revet løg
1 spsk. sambal oelek
1 spsk. mel
1 æg
2 tsk. garam masala
1 tsk. salt
Peber
Olie til stegning
Riv kartoflerne og skær baconen i små tern. Bland kartofler og bacontern med oksekød, løg, chilipasta, mel, æg og krydderier til en ensartet fars. Steg farsen som en stor pandekage i 1,5 cm tykkelse ved jævn varme i 10 min. Vend pandekagen ved hjælp af en stor tallerken eller et fladt låg og steg i yderligere 10 min. Server med coleslaw el. råkost, dampet broccoli og groft brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv også...
Fisk i kokosmælk med safranris
Kyllingedeller med varm rødkålssalat