Vintertærte
15 min. + 20 min. i ovn.
(3 pers.)
1 færdig tærtedej
2 spsk. olivenolie
1 spsk. karry
200 g snittet grønkål (150 g frossen)
2 rødløg i skiver
400 g snittet hvidkål
2 spsk. mel
3 dl mælk
300 g bayerske pølser
Salt og peber
50 g revet cheddarost
Beklæd en smurt, 26 cm tærteform med dejen. Prik bunden med en gaffel og bag den i 10 min. ved 225°. Svits karryen af i olien og tilsæt kål og løg. Lad kålen småsimre i 5 min. og tag den herefter op. Rør melet ud i væden, kog op og rør mælken i lidt efter lidt. Skær pølserne i skiver og vend dem i sovsen sammen med kålen. Smag til med salt og peber og fordel fyldet i tærtebunden. Drys osten over og bag tærten ved 200° i 20 min. Server med en god råkost.
Madopskrift: Kristina Miechels
Tærter til alle? Se her...
Oksepie med svampe
Ostetærte
Courgettetærte