Kalvesnitsel med bagt auberginesalat
(2 pers.)
30 min.
1 aubergine
1 spsk. salt
1 gul peberfrugt
200 g cocktail-tomater
2 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
2 tsk. hvidløgspeber
2 kalvesnitsler
1 spsk. mel
Salt og peber
Smør til stegning
100 g feta i blok
Skær auberginen ud i ½ cm tykke stave og drys dem med saltet. Skær peberfrugten i mindre stykker og halver tomaterne. Rør en marinade af olivenolie, citronsaft og hvidløgspeber og skyl auberginerne fri for salt. Vend auberginer, tomater og peberfrugter i marinaden, læg dem i en bradepande og bag grønsagerne ved 225° i 15 min. Vend snitslerne i mel blandet med salt og peber og steg dem ved middelhøj varme i 4 min. på hver side. Smuldr fetaen over de bagte grønsager og server snitslerne med en god tzatziki.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere retter her...
Laap- millionbøf på laotisk
Fladbrød med kylling og karry
Skinkesteg med bagte gulerødder og stuvede porrer