Opskrifter

Lune fladbrød med kylling og hjemmerørt karrydressing

Tirsdag, 17. august 2010Opdateret 26. februaraf Kristina Marckmann
Her får du en nem opskrift på fladbrød med fyld af kylling og grønt samt en hjemmerørt karrydressing på cremefraiche - lækker til både aftensmad og madpakken.
20 min
2 personer
Fladbrød med kylling og karry
260 g kyllingeinderfilet
1 rød chili
5 soltørrede tomater
1 spsk. olie
¾ dl cremefraiche
1 spsk. karry
Salt og peber
1 hjertesalat
¼ agurk
4 fladbrød

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingefileterne i mindre stykker og hak chilien og de soltørrede tomater fint.
  2. Steg kyllingestykkerne sammen med chili og tomater i olien ved høj varme, til de er gyldne.
  3. Rør cremefraichen med karry og smag til med salt og peber.
  4. Snit salaten, skær agurkerne i tern og lun fladbrødene.
  5. Fyld brødene med kylling, salat, agurk og karrydressing og server.