Kebab af svinekød med rabarbersalsa
(4 pers.)
25 min.
500 g hakket svinekød
2 spsk. friskhakket mynte
Olivenolie til pensling 1 bdt. rabarber i små stykker
½ rød chili
1 dl sukker
2 spsk. friskhakket koriander
Saft af ½ citron
4 fladbrød
Tilbehør af fintsnittet sommerkål vendt i cremefraiche
Bland hakket kød med mynte, salt og peber og del kødet i 8 lige store boller, der trykkes om små grillspid. Disse grilles på grill eller grillpande penslet med olivenolie. Mens de småsteger, kommes rabarber i en gryde med finthakket chili og sukker og koger møre under låg i 10 min. Sluk og vend med saft af citron og hakket frisk koriander. Serveres med fladbrød og kål.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Se her, hvis du er vild med rabarber...
Kylling i rabarbervinsauce
Rabarber-gulerodssyltetøj
Rabarberkage med marcipan