Opskrifter

Koteletter med asiaslaw

Fredag, 25. marts 2016af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Koteletter serveret med en frisk asiatisk slaw - opskriften er bragt i Familie Journal.

(4 pers.)

Det skal du bruge til koteletter med asiaslaw

4 svinekoteletter uden ben
1 æg
Salt og peber
1 tsk. stødt koriander
2 dl rasp
1 dl majsolie
½ spidskål
Salt og peber
1 citrongræs
1 cm ingefær
½ rød chili
1 spsk. honning
1 lime
½ agurk
1 lille bdt. mynteblade
2 røde æbler
Tilbehør:
Groft brød

Prøv også: Koteletter med citron, grøntsager og bønner

Sådan laver du koteletter med asiaslaw

Skær koteletterne op, så de kun holder sammen i ca. halvdelen af ”ryggen”.
Fold dem ud og bank dem lidt flade og vend dem i sammenpisket æg.
Vend dem i rasp blandet med salt, peber og koriander.
Steg dem ca. 4 min. på hver side i olie.
Snit kålen i tynde strimler og bland den med salt og peber.
Snit citrongræs, ingefær og chili fint og bland det med honning og limesaft.
Flæk agurken og fjern kernerne.
Skær den i halvmåner og bland med kålen og dressingen.
Pluk mynteblade og skær æblerne i både uden kernehus.
Bland æbler og mynte i salaten og servér den til koteletterne med groft brød.

Prøv også: Klassiske koteletter i fad