Koteletter med champignonsovs og rosmarinkartofler
(2 pers.)
20 min. + 45 min. i ovnen
2 rødløg
500 g små kartofler
1 spsk. olie
2 kviste rosmarin
½ tsk. salt
1 knsp. peber
2 koteletter
Salt og peber
1 spsk. smør
250 g champignoner i skiver
1½ dl fløde 9 %
Vask kartoflerne, skær løgene i kvarte og læg begge dele i et ovnfast fad. Tilsæt olie, rosmarinkviste, salt og peber og bag dem i ovnen ved 175° i 45 min. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem i smørret ca. 1 minut på hver side ved høj varme. Tag koteletterne af og rist champignonerne et par min. Rør fløden i og læg koteletterne ned i sovsen. Skru ned til middel varme og lad det småsimre i yderligere 6-8 min., til koteletterne er netop gennemstegte.
Server med lidt grønt.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv flere koteletter...
Lammekoteletter med krydret æblekompot
Kalvekoteletter med skank og marinerede grønsager
Svinekoteletter med blomkålsris og karry