Koteletter med feta kartofler
Ingredienser til koteletter med feta kartofler
(Korteletter til 2 pers.)
1 kg kartofler
1 spsk. oregano
1 spsk. olie
Salt og peber
2 koteletter med ben
Salt og peber
1 spsk. smør
2 spsk. hoisin sauce
1 spsk. sesamfrø
200 g feta
1 usprøjtet lime
Tilbehør til koteletter med feta kartofler
Råkost
Fremgangsmåde til koteletter med feta kartofler
Vask kartoflerne og skær dem i både. Bland kartoflerne med olie, oregano, salt og peber og bag dem ved 200° i 40 min. Skær evt. fedtkanten af dine koteletter, krydr dem med salt og peber og brun dine koteletter 1 min. på hver side i smørret. Tilsæt hoisin sauce og sesamfrø, skru ned til middel varme og steg dine koteletter i yderligere 3 min. på hver side. Skær fetaen i tern, bland dem med kartoflerne, revet limeskal og saft og servér med en god råkost.
Tip til koteletter
Når vejeret er til det, er der ikke noget grund til ikke at smide dine koteletter på grillen
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Spicy kylling
Karbonader med stuvning