Opskrifter

Koteletter med feta kartofler

Onsdag, 19. februar 2014af Redaktion
Nem og lækker aftensmad som alle kan spise. Man går aldrig galt i byen med et par gode koteletter og denne ret kan nydes på alle årstider.

Ingredienser til koteletter med feta kartofler

(Korteletter til 2 pers.)

1 kg kartofler
1 spsk. oregano
1 spsk. olie
Salt og peber
2 koteletter med ben
Salt og peber
1 spsk. smør
2 spsk. hoisin sauce
1 spsk. sesamfrø
200 g feta
1 usprøjtet lime

Tilbehør til koteletter med feta kartofler
Råkost

Fremgangsmåde til koteletter med feta kartofler

Vask kartoflerne og skær dem i både. Bland kartoflerne med olie, oregano, salt og peber og bag dem ved 200° i 40 min. Skær evt. fedtkanten af dine koteletter, krydr dem med salt og peber og brun dine koteletter 1 min. på hver side i smørret. Tilsæt hoisin sauce og sesamfrø, skru ned til middel varme og steg dine koteletter i yderligere 3 min. på hver side. Skær fetaen i tern, bland dem med kartoflerne, revet limeskal og saft og servér med en god råkost.

Tip til koteletter
Når vejeret er til det, er der ikke noget grund til ikke at smide dine koteletter på grillen

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Spicy kylling
Karbonader med stuvning

Se flere gode opskrifter på mad, der tager 15-20 min at tilberede