Krebinetter og kartoffelsalat med jordbær
Opskrift på krebinetter og kartoffelsalat med jordbær
(3 pers.)
500 g hakket kalv og flæsk
Salt og peber
1 spsk. olie
600 g små, kogte kartofler
2 dl cremefraiche
2 spsk. mintgelé
300 g bælgærter
150 g jordbær
Friske mynteblade
Prøv også: Krebinetter af laks med radicchio og valnødder
Sådan laver du krebinetter og kartoffelsalat med jordbær
Form kødet til bøffet, krydr med salt og peber og knus hvidløgene.
Skær kartoflerne i tern og rør cremefraiche og mintgelé sammen.
Bælg ærterne, vend dem i dressingen sammen med kartofler og jordbær i kvarte og pynt med mynteblade.
Steg krebinetterne i olien sammen med hvidløget 5-6 min. på hver side og servér.
Prøv også: Italienske krebinetter med limekartofler