Rejesalat med jordskokker
Ingredienser til rejesalat med jordskokker
(Rejesalat med jordskokker til 4 pers.)
500 g jordskokker
400 g store rejer
2 spsk. olivenolie
1 rød chili
2 cm ingefær
4 forårsløg
Salt og peber
1 potte frisk koriander
2 tsk. flydende honning
1 citron
1 spsk. sesamolie
Pynt
Friske korianderblade
Fremgangsmåde til rejesalat med jordskokker
Skræl dine jordskokker og kog dem i saltet vand i 5-6 min. Dine jordskokker skal ikke være møre. Skær dine jordskokker i 3 mm tykke skiver og steg dem i olivenolie på en stor pande, til de er gyldne, hvilket tager ca. 6 min. Tag dem op og steg rejerne et par min., til de har taget farve. Rens chilien og skær den i små tern. Skræl ingefæren og riv den. Rens forårsløgene og skær dem i ringe. Pisk en dressing sammen af honning, citronsaft og sesamolie. Vend løg, ingefær og chili i dressingen og smag den til med salt og peber. Vend de varme jordskokker og rejer i dressingen. Servér retten pyntet med resten af løgene og korianderblade.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Lakseburger
Muslinger i skjul
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)