Krondyrmedaljoner med salat og ristede nødder
Ingredienser til krondyrmedaljoner med salat og ristede nødder
(6 pers.)
900 g krondyrfilét
Salt og peber
Smør
300 g frisk, småbladet spinat
2 granatæbler
50 g paranødder
2 spsk. citronsaft
3 spsk. olivenolie
½ tsk. sennep
Sådan gør du
Skyld spinatbladene og dup dem tørre. Tag kernerne ud af granatæblerne. Halvér nødderne og rist dem i lidt smør. Vend spinatbladene med nødder og granatæblekerner. Rør dressingen og vend den i salaten. Læg salaten som bund på tallerknerne. Afpuds medaljonerne og drys dem med salt og peber. Brun smørret let på en pande og steg medaljonerne ved høj varme 1½ minut på hver side.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere retter til nytårsmiddagen...
Minitarteletter med
avocado og rogn/
rejer
Krondyrmedaljon-
er med basilikum
Lakserullesteg med
salat og ristede kar-
tofler
Champagnesylla-
bub
Kransekage med
nougat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)