(4 pers.)
2 fed finthakket hvidløg
2 tsk. friskrevet ingefær
1 finhakket chilipeber
1 tsk. rød eller grøn karrypasta
2 gulerødder i fine stave
100 g grønne bønner (skåret i halve)
1 rød peberfrugt i strimler
2 forårsløg i skiver
400 g ukogte pillede tigerrejer
1 flaske Milda Cremefine 7%
Tilbehør
Nudler
Svits hvidløget i en sauterpande eller i en wok. Tilsæt ingefær, chili og karrypasta. Svits under omrøring i et lille minut. Tilsæt grøntsagerne og steg under omrøring i et par minutter. Vend rejerne i blandingen og steg dem, til de er blevet røde. Tilsæt 1 flaske Milda Cremefine 7% og kog op under omrøring. Smag til med salt og peber og server med kogte nudler.
Find flere opskrifter her...
Karrykylling med vilde ris
Fisketærte
Hindbærmousse-tærte
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)