Krydret gris på spid
(4 pers.)
20 min. + 1 time på køl
700 g svinebov
2 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
½ spsk. groft salt
1 tsk. kommen
1 tsk. koriander
2 tsk. paprika
1 tsk. timian
2 sk. toast brød
Tilbehør
Rissalat el. tabuleh
Skær kødet i 2 cm store tern og bland dem med citronsaft og olie. Blend hvidløg, krydderier og brød til en ensartet krydderiblanding. Bland krydderiblandingen med kødet og lad det gerne trække på køl i ½-1 time. Sæt kødternene på spid og steg spiddene ved middelhøj varme i 2 min. på hver side. Server med tabuleh eller en god rissalat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FESTLIGE KAGER OG DESSERTER
Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose. Køb pennen i shoppen for 199 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Juleskinke
Medisterpølse
Fyldt ribbenssteg med orangesvesker
Få tjek på al julemaden her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)