(2 pers.)
(30 min.)
2 stk. kyllingebryst
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
300 g rosenkål
2 kviste timian
Revet skal af ½, usprøjtet citron
2 fed hakket hvidløg
1 dl hvidvin
Tilbehør
Kogt vildrisblanding
Gnid kyllingestykkerne med salt og peber og brun dem på pande. Skru ned og tilsæt timian, citronskal og hakket hvidløg. Kom vand ved og lad det simre i 12 min. Tag de yderste blade af rosenkålen og gem dem. Kog det indre i kvarte. Kom de kogte kål i en blender og blend til en creme. Kom bladene op i skyen til kyllingen. Server med pureret kål og kogt vildrisblanding.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Paprikakylling med sesambagte jordskokker
Karrykylling med vilde ris
Kyllingesatay med peanutsovs
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)