Kylling i tomatchili
Ingredienser til kylling i tomatchili
(8 pers.)
2 pakker kyllingeinderfilét
2 løg
3 tomater
1 peberfrugt
3 spsk. neutral olie
½-1 rød chili
1 spsk. soja
1 ds. kokosmælk
2 spsk. sød chilisauce
2 spsk. tomatpuré
Salt og peber
Sådan gør du
Dup kyllingefiléterne tørre og skær dem i strimler. Pil løgene og skær dem i smalle både. Hak tomaterne og skær peberen i strimler. Brun kødet ved god varme i 2 spsk. olie og tag det op. Svits løg, tomater, peber og finthakket chili i 1 spsk. olie. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt soja, kokosmælk, chilisauce og tomatpuré. Lad det simre ca. 10 min. og smag til med salt og peber.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Ristaffel
Kylling i kraftig tomatsovs
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)