Opskrifter
Kyllingebryst med abrikos og chili
Onsdag, 10. november 2010af Redaktion
Lækker kylling med en god sovs til
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/3651dc069f3844e28464de5a216a6fd4.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
30 min.
4 kyllingebryster
50 g tørrede abrikoser
1 rød chili
1 tsk. finthakket ingefær
1 knsp. peber
125 g bacon i skiver
1 spsk. smør
2 dl bouillon
1 spsk. majsstivelse
Tilbehør
Kartofler
Bønner
Hak abrikoserne og bland dem med chili, ingefær og peber. Skær en lomme i hvert kyllingebryst og fordel fyldet i lommerne. Vikl baconskiver om kyllingebrysterne og brun dem i smørret ved høj varme. Hæld bouillonen ved og lad dem stege færdig under låg i 15 min. Tag kyllingebrysterne op og jævn sovsen med majsstivelse udrørt i lidt vand. Skær kyllingen i skiver og server med kogte kartofler og dampede bønner.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Braiseret andelår med vin og urter
Kyllingeburger
Kyllingesatay med peanutsovs