(4 pers.)
8 dobbelte lammekoteletter
Revet skal og saft at 2, usprøjtede citroner
Timian
Salt og peber
2 fed knust hvidløg
200 g udblødte, kogte kikærter
2 spsk. tahina (kan udelades)
2 spsk. tyk yoghurt
1 fed hvidløg
Salt og peber
2 færdigkøbte naanbrød (FDB)
Tænd for grillen. Bland hvidløg, citronsaft og skal, timian, salt og peber og gnid det i lammekoteleterne. Når grillen er klar, steges koteletterne ca. 6 min. på hver side. Kikærterne blendes med tahina, yoghurt, hvidløg, salt og peber og smages til. Naan brækkes i mindre stykker og grilles med de sidste 3 min., så det er lunt og ristet.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
SMART DEKORATIONSPEN
Pynt kager med den smarte dekorationspen fra Lékué. Køb den i shoppen for 169 kroner (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kyllingespyd
Grillede revelsben med spidkartofler
Auberginer og rød peber
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)