(4 pers.)
20 min.
4 lammesteaks
100 g græsk yoghurt
1 fed knust hvidløg
1 tsk. stødt spidskommen
¼ tsk. chiliflager
Salt
2 spsk. olivenolie
200 g couscous
3 dl hønsebouillon
Granatæblekerner
1 dl hakket, bredbladet persille
1 dl hakket mynte
1 usprøjtet citron
Tilbehør
Tomatsalat
Rør yoghurt, hvidløg, spidskommen og chiliflager sammen og smag til med salt. Kom lidt af olien i og vend kødet rundt, så det er dækket godt. Lad det trække, mens du hakker krydderurter og koger bouillon til couscous. Steg lammesteaksene på en grillpande 5-6 min. på hver side. Hæld den kogende bouillon over couscousen og lad den trække under film i 5 min. Vend med en gaffel og bland med krydderurter, saften fra en ½ citron og granatæblekerner. Pynt med citronbåde.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Lammekoteletter med middelhavskartofler
Kogt oksebryst
Vagtler med citrussalat
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)