Vagtler med citrussalat
(4 pers.)
4 vagtler
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 tsk. paprika
300 g rucolasalat
2 grapefrugter eller pomelo
75 g usaltede pistacienødder
2 spsk. nøddeolie
Salt og peber
½-1 spsk. æbleeddike eller blommeeddike
Tilbehør
Brød og tomatsalat med mozzarella
Halver vagtlerne og fjern så mange ben fra brystet som muligt. Pensl med olie, salt, peber og paprika. Skyl rucolasalaten. Skræl citrusfrugten og fjern hinderne. Vend salat og citrusfrugter med en dressing af nøddeolie, salt, peber og æbleeddike. Steg vagtlerne på en grillpande ca. 15 min. Anret vagtlerne på salaten og drys med pistacienødder.
Server med brød og tomatsalat med mozzarella
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Braisseret kylling
med spidskål og
ræddiker
Masser af gode retter til påskefrokosten
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)