Lammedeller med spinatspelt
(3 pers.)
30 min.
400 g hakket lammekød
1 revet løg
1 fed presset hvidløg
2 tsk. sambal oelek (chili pasta)
1 dl mælk
2 spsk. rasp
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning
2 dl perlespelt
260 g frossen, hakket spinat
50 g hvidløgsost
1 middelstærk rød chili
Tilbehør
Råkost
Rør lammekødet med løg, hvidløg, sambal oelek, mælk, rasp, salt og peber til en jævn fars. Kog spelten i letsaltet vand i 10 min. og hæld vandet fra. Form farsen til frikadeller og steg dem i olien ved middelhøj varme i 4 min. på hver side. Bland spinat og hvidløgsost i spelten og lad det småsimre i 2-3 min. Hak chilien fint, drys den over spinatspelten og server med en god råkost.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Deller med krydderurter og pebertzatziki
Krydrede lammedeller
Lammeculotte med bulgursalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)