Opskrifter

Smagsfulde lammefrikadeller med stuvet spinat

Fredag, 29. april 2011Opdateret 26. februaraf Kristina Marckmann
Synes du de klassiske frikadeller kunne bruge et pift, så er denne opskrift på lammefrikadeller måske noget for dig. Fungerer perfekt til aftensmad eller madpakken!
40 min
4 personer
Lammefrikadeller
2 sk. hvidt brød
1 dl vand
400 g hakket lammekød
1 fed presset hvidløg
1 revet løg
2 spsk. hakket persille
1 æg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Smør til stegning
Stuvet spinat
500 g frisk spinat
1½ dl piskefløde
1 spsk. mel
½ tsk. muskat
Tilbehør
Kogte kartofler

Fremgangsmåde

  1. Skær skorperne af brødet og udblød det i vandet.
  2. Bland kødet med udblødt brød, løg, hvidløg, persille, æg, salt og peber til en ensartet fars.
  3. Form farsen til frikadeller og steg dem i smørret, til de er gyldne, ved middelhøj varme.
  4. Hak spinaten og kom den i en gryde sammen med fløden og lad det koge op.
  5. Rør melet ud i lidt vand og jævn spinaten. Smag til med muskat, salt og peber og server.