(4 pers.)
2 sk. hvidt brød
1 dl vand
400 g hakket lammekød
1 fed presset hvidløg
1 revet løg
2 spsk. hakket persille
1 æg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Smør til stegning
500 g frisk spinat
1½ dl piskefløde
1 spsk. mel
½ tsk. muskat
Tilbehør
Kogte kartofler
Skær skorperne af brødet og udblød det i vandet. Bland kødet med udblødt brød, løg, hvidløg, persille, æg, salt og peber til en ensartet fars. Form farsen til frikadeller og steg dem i smørret, til de er gyldne, ved middelhøj varme. Hak spinaten, kom den i en gryde sammen med fløden og lad det koge op. Rør melet ud i lidt vand og jævn spinaten. Smag til med muskat, salt og peber og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Lam i dild
Roastbeef med grønsager
Wraps med oksegryde
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)