Lammekoteletter med blommesalat
(2 pers.)
20 min.
2 dobbelte lammekoteletter
2 spsk. rapsolie
1 fed hvidløg
2 kviste timian
½ tsk. salt
1 knsp. peber
250 g blå blommer
1 rødløg
100 g rucola
50 g frisk chèvre (god, blød gedeost)
2 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. mintgelé
Salt og peber
Pensl lammekoteletterne med olien og drys dem med finthakket hvidløg, timian, salt og peber. Lad koteletterne trække, mens salaten tilberedes. Skær blommerne i både og bland dem med finthakket rødløg og rucola. Smuldr chèvren og fordel den over blommesalaten. Pisk olien med eddike, gelé, salt og peber sammen til en dressing og steg lammekoteletterne ved middelhøj varme i 4-5 min. på hver side. Hæld dressingen over salaten og server med mintgelé.
Madopskrift: Kristina Miechels
Mere med lam...
Lammekebab med græsk salat
Lammeculotte med bladselleri i ostedressing
Krydret lammemørbrad med agurkesalat