Medister i godt selskab
(4 pers.)
25 min.
1 røget medister
1 spsk. karry
2 løg i tern
1 spsk. olie
200 g snittet hvidkål
200 g gulerødder i skiver
200 g kartofler i tern
2 æbler i tern
6 dl grønsagsbouillon
Salt og peber
Skær medisteren i skiver og svits karry og løg i olien i et par min. Tilsæt hvidkålen sammen med gulerødder, kartofler og æbler. Hæld bouillonen ved og lad det småkoge under låg i 15 min. Tilsæt medisterstykkerne og lad det simre i yderligere 5 min. Smag til med salt og peber og server med et stykke groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Vintergryde
Svinemørbrad med æble-kartoffelmos
Ribbenssteg med rødkål og skysovs
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)