Mørbradbøffer med bløde løg
(Mørbradbøffer til 4 pers.)
30 min.
600 g svinemørbrad, afpudset og skåret i bøffer
Salt og peber
3 løg, pillede og skåret i skiver
40 g smør
1 dl suppe eller bouillon
1 dl fløde
1 tsk. majsstivelse
Tilbehør til mørbradbøffer
Agurkesalat og kogte pillede kartofler
Start med at koge kartoflerne. Bank bøfferne let flade. Drys med salt og peber. Kom en anelse smør på en god stegepande og brun dine mørbradbøffer ca. 30 sek. på hver side. Tag dem op, kom resten af smørret ved og steg løgene bløde. Skub løgene ud til siden og steg bøfferne færdige i samme smør ca. 2 min på hver side. Tag mørbradbøffer og løg af panden og kom suppe og fløde udrørt med majsstivelse på panden. Kog igennem og server til sammen med pillede kartofler og agurkesalat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Klik her, hvis du vil prøve flere klassiske retter...
Prøv flere gode retter...
Mørbradgryde med porter
Mørbradgryde med æbler og svampe