(4 pers.)
20 min. + 25 min.
Ingredienser til mørbradgryde
1 svinemørbrad skåret i bøffer
2 løg i ringe
2 røde peberfrugter i ringe
250 g rensede champignoner i kvarte
25 g smør
Salt og peber
1 tsk. paprika
1 dl vand
1½ dl piskefløde
Tilbehør
Grøn salat og brød eller ris
Fremgangsmåde
Gør alle grønsager og kød klart. Brun kødet i smør og drys med salt og peber. Tag det op. Kom løg, peberfrugter og svampe i gryden og steg, til svampene bruner. Kom kødet tilbage i gryden og drys med paprika. Tilsæt vand, skru ned og lad det småsimre i 20 min. Rør fløde i og smag til. Server med salat og brød.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Siciliansk oksegryde
Aromatisk kyllingegryde
Arabisk grønsagsgryde
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)