Nøddebrød med hurtige hindbær
Ingredienser til Lavkarbo-nøddebrød
150 g mandler
75 g hasselnødder
1 spsk. bagepulver
½ tsk. salt
4 æg
1 dl cremefraiche
3 spsk. rapsolie
1 dl Fiberhusk
Marmelade
100 g frosne hindbær
½ vaniljestang
1 spsk. Sukrin
Fremgangsmåde til lavkarbo-nøddebær
Hak mandler og nødder helt fint i en blender og bland det med bagepulver og salt.
Pisk æg og cremefraiche sammen og rør mandelblandingen i sammen med Fiberhusk. Dejen skal have konsistens som en tyk grød.
Kom dejen i en brødform beklædt med bagepapir og bag brødet ved 180° i 45 min.
Marmelade: Tø hindbærrene op og rør dem med kornene fra vaniljestangen og Sukrin.
Servér brødet med smør og hindbærmarmelade.
Lavkarbo-opskrift: Kristina Marckmann
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk Følg Tatjana på hendes blog:
http://tatjanasmad.blogspot.dk/
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)
(link fjernet)
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
Low Carb/
Lavkarbo-vafler Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød