Pandestegt kulmule med grønsager i glas
(4 pers.)
35 min.
800 g kulmulefilet med skind
Salt og peber
40 g smør
1 citron
1 lille aubergine
2-3 spsk. olivenolie
1 courgette
250 g champignoner
2 hakkede skalotter
2 fed hakkede hvidløg
2 dl tomatsovs fra glas
1 dl pesto
Tilbehør
Flutes
Begynd med auberginen, der skæres i tern og saltes. Så skylles den for salt og duppes tør. Steges i olie, og når den bruner, kommes courgette i tern og svampe i skiver ved sammen med hakkede skalotter. Når det hele er godt stegt, kommes tomatsovs ved, og det koger lige sammen. Hældes på små sylteglas og serveres enten kolde eller varme med pesto dryppet over. Fisken drysses med salt og peber og steges i smør 5 min. på skindsiden og 1 min. på kødsiden. Serveres med citron, glasset med grønt og flutes.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
HOLD MADEN FRISK
Lékués freshbags er ideelle til opbevaring af madvarer. De kan tåle fryseren, microovnen og opvaskemaskinen. En pose koster 149 kr. og kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Tun med porrer og kål
Cannelloni med dild og sej
Laks med fennikelsalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)