Opskrifter

Stegte nudler med æg og rejer

Tirsdag, 17. september 2013af Redaktion
Sund og lækker aftensmad på 15 min.

Ingredienser til stegte nudler med æg og rejer

(2 pers.)

150 g ægnudler
150 g rejer
1 bdt. forårsløg
1 fed hvidløg
1½ spsk. olie
300 g wokblanding
2 æg
1 knsp. peber
1 spsk. soja
Korianderblade

Fremgangsmåde til stegte nudler med æg og rejer

Kog nudlerne i letsaltet vand i 3 min. og lad dem dryppe af i en sigte. Snit forårsløgene i ringe og hak hvidløget. Varm olien op og svits hvidløg, forårsløg og wokblanding et par minutter. Tilsæt nudler og rejer og lad dem svitse med i et par min. Pisk æggene sammen, vend dem i og rør lidt rundt, til de stivner. Smag retten til med peber og soja og servér nudlerne drysset med friske korianderblade.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Mac'n' cheese
Ravioli med skinke og tomat