Opskrifter

Pasta med torsk og rosenkål

Tirsdag, 7. december 2010af Redaktion
Supernem ret til 3 personer

(3 pers.)
20 min.

400 g rosenkål
425 g torskefilet
2 skalotteløg
1 spsk. smør
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. grov sennep
2 dl hvidvin
1 dl syrnet fløde
500 g frisk pasta (tagliolini el. fettuccini)
2 spsk. hakket persille

Skær rosenkålen i kvarte, torskefileten i mindre stykker og hak løgene. Svits løg og rosenkål let i smørret og krydr med salt og peber. Tilsæt torskestykker, sennep og hvidvin og lad sovsen småsimre i 5 min. Kog pastaen i letsaltet vand. Rør den syrnede fløde i sovsen og vend pastaen i. Server pastaen drysset med persille og med et stykke godt brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Ristede andekartofler og krydrede rosenkål
Skinkeculotte med julepakker
Torsk med selleri og spinat



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)