Pasta og frikadeller af medister med tomat
Opskriften er til 3 pers.
Det skal du bruge til pasta og frikadeller af medister med tomat
500 g medister
Smør til stegning
1 hakket løg
1 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 ds. flåede tomater
10-15 friske basilikumblade
2 tsk. salt
1 knsp. peber
400 g frisk pasta
25 g parmesan
Prøv også: Stegt medister med sennepskartofler
Sådan laver du pasta og frikadeller af medister med tomat
Tryk farsen ud i små frikadeller og steg dem i smørret ved middelhøj varme et par min. på hver side.
Svits løg og hvidløg i olie.
Tilsæt tomater, hakket basilikum, salt og peber.
Lad tomatsovsen koge under låg i 10 min.
Skær skinken i tern. Kog pastaen i letsaltet vand i 3 min. og hæld vandet fra.
Vend pasta og frikadeller i tomatsovsen og servér med friskrevet parmesan og groft brød.