Poussin med svamperisotto
(2 pers.)
2 poussiner
1 løg
2 fed hvidløg
300 g svampe
100 g risottoris
4 dl hønsekødsuppe
1 klat smør
½ bdt. hakket, bredbladet persille
100 g fine frosne ærter
Tilbehør
Tomatsalat
Skær poussinerne op i ryggen og læg dem flade ud på et ovnfast fad. Gnid med olie, salt og peber og sæt dem i en 200° varm ovn i 25 min. Tjek ved låret at de er færdige.
Kom hakket løg og hvidløg i en gryde og steg svampene lysebrune heri. Tag svampene op, kom risen i og tilsæt så 1 dl hønsekødsuppe ad gangen, til risen er mættet. Kom smør og masser af hakket persille i. Vend med ærter og server som bund for poussinen. Giv tomatsalat til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere retter med fjerkræ...
Farseret kylling
Kalkunrullesteg med olivenfyld
Stegt andebryst med fennikel og appelsin