Provencalsk kyllingefilet med tomatsalat og persillerødder
(2 pers.)
25 min.
300 g fladbanket kyllingefilet
½ usprøjtet citron
4 kviste timian
1 finthakket fed hvidløg
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
2 modne tomater el. 125 g små tomater i halve
1 kugle mozzarella
2 spsk. grøn pesto
400 g persille-rødder
1 dl hakket persile
Læg kyllingestykkerne på en tallerken og drys med citronskal, timian, hvidløg, salt og peber og lidt af olien. Lad det trække, mens resten gøres klar. Skræl persillerødderne og kog dem i 3 min. i saltet vand. Vend dem med lidt citronsaft og olivenolie, hakket persille, salt og peber. Tomater skylles og skæres passende og vendes med stykker af mozzarella og pesto. Steg kyllingestykkerne på en grillpande ca. 3 min. på hver side ved høj varme og server straks.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find en masse retter der kan laves på under 30 minutter her...
Find flere retter her...
Hurtig kylling i ovn
Kylling med tomat og hvidløg
Lasagne