Quesadilla med spinat
Ingredienser til quesadilla med spinat
(6 pers.)
300 g mozzarella
150 g babyspinat
50 g semidried
tomater
100 g chorizo
8 tortillaer
Salsa:
2 tomater
1 spsk. rødløg
1 fed hvidløg
1 rød chili
15 basilikumblade
½ spsk. olivenolie
1 tsk. hvidvinseddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til pensling
Alternativ til quesadilla med spinat: Wraps med svinekød
Fremgangsmåde til quesadilla med spinat
Riv mozzarellaen i mindre stykker og hak tomaterne. Fordel mozzarella, spinat, tomat og chorizo på 4 af tortillaerne og læg de resterende 4 over. Befri tomaterne for kerner og hak tomatkødet fint sammen med løg, hvidløg og chili. Hak basilikummen, vend den i sammen med olie og eddike og smag til med salt og peber. Pensl tortillaerne med olie og steg dem 3-4 min. på hver side ved middelhøj varme, til de er gyldne. Skær dem i trekanter og servér med salsaen.