Ravioli med krebs og dildsovs
(2 pers.)
25 min.
200 g durummel
2 æg
½ tsk. salt
2 tsk. vand
1 dl fromage frais
1 æg
150 g kogte krebsehaler
1 fed hvidløg
200 g flødeost
2 dl mælk
½ dl friskhakket dild
Salt og peber
Bland mel, æg, salt og vand sammen og stil dejen på køl. Rør fromage frais og æg med presset hvidløg, hakkede krebsehaler samt lidt salt og peber. Rul dejen i 2 mm tykkelse og skær den i firkanter på 3 gange 5 cm. Læg 1 tsk. fyld på hver, fold dejstykkerne og klem kanterne sammen. Kog raviolierne i letsaltet vand i 3 min. og dryp dem af i en sigte. Rør flødeost og mælk sammen og lad det koge op. Smag til med dild, salt og peber, tilsæt raviolierne og server med brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv også...
Pasta med skalddyr og asparges
Spaghetti carbonara
Pasta med spinatpesto og oliven