Spaghetti carbonara
Ingredienser til spaghetti carbonara
(2 pers.)
20 min.
50 g bacon el. pancetta (italiensk bacon) i meget fine stykker
15 g smør
1 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet sort peber
2-3 æg
2 spsk. fløde el. vand
Lidt hakket persille el. purløg
200 g tagliatelle/fuccini (båndpasta/spaghetti)
Tilbehør
Tomatsalat og brød
Fremgangsmåde til spaghetti carbonara
Kog spaghettien efter anvisning på pakken. Dræn for vand og hold klar. Mens spaghettien koger, steges bacon i smør og olienolie. Der drysses med peber. Æggene og fløden piskes sammen i en skål. Når spaghettien er klar, kommes den på panden, og æggemassen vendes med rundt. Når æggemassen har sat sig, slukkes for varmen, og der drysses med persille eller purløg. Serveres straks din spaghetti carbonada, og der smages til med salt og parmesanost.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Bagt pasta med broccoli
Pasta med røget laks og pesto
Lasagne
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)