Roastbeef med marinerede bønner
Roastbeef med marinerede bønner
(4 pers.)
Roastbeef med marinerede bønner
700 g snøret roastbeef
1 tsk. groft salt
1 knsp. peber
1 spsk. smør
2 kviste rosmarin
2 dl cremefraiche
1 spsk. bearnaiseessens
2 spsk. hakkede estragonblade
600 g hestebønner
1 rødløg
1 tomat
2 spsk. olie
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. balsamico
Salt og peber
Prøv også: Smørrebrød med roastbeef og hjemmelavet remoulade
Roastbeef med marinerede bønner
Krydr roastbeefen med salt og peber, brun den i smørret sammen med rosmarin, og lad den stege i ovnen ved 200° i 30 min.
Rør cremefraichen med bearnaiseessens og estragon, smag til med salt og peber, og lad den trække på køl.
Damp bønnerne i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af.
Befri tomaten for kerner og hak tomatkødet fint.
Rør olie med sennep, balsamico, salt og peber, og vend den i de lune bønner sammen med løg og tomat.
Servér roastbeefen i tynde skiver med bønner, bearnaisecreme og persilledryssede kartofler.
Har du rester fra roastbeefen? Lav lækre rugfler med roastbeef til madpakken!