Salat med kyllingelevertoast
(2 pers.)
30 min.
30 g iceberg
30 g frissésalat
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
250 g kyllingelever
2 skalotteløg, hakket
1 lille bundt bredbladet persille
1 spsk. kapers
1 spsk. olivenolie
2 spsk. sherry- vineddike
8 skiver flutes skåret skråt
Lidt tørret chili
Skyl salaten og lad den dryppe af. Rens den optøede kyllingelever og hold dem i pæne, store stykker. Mariner løg, kapers og persille i lidt olie og eddike. Rist brødet. Steg leveren i resten af olien og drys med salt og peber. Når leveren er brunet, vendes marinade med grønt i panden, og så skal den derefter have ca. 6 min. ved reduceret varme, så den akkurat er gennemstegt, men ikke tør. Tjek et af stykkerne. Læg leveren på de ristede brødstykker og anret på salaterne, der blandes i to store serveringsskåle. Kan pyntes med lidt mere bredbladet persille.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kylling med bygkornsragout
Kylling i hvidvin
Spinatsalat med kyllingelever
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)