Sennepsmarineret makrel med nye kartofler
(2 pers.)
20 min. + 2 timer på køl
1 stor røget makrel
1 spsk. estragoneddike
1 tsk. dijonsennep
3 spsk. olivenolie
1 hakket rødløg
Salt og peber
1 bdt. purløg
500 g nye kartofler
Befri makrellen for skind og ben og læg den i et lille fad. Rør sennep og olie godt sammen. Pisk olien i lidt ad gangen, vend det hakkede løg i og smag til med salt og peber. Hæld marinaden over makrellen, drys med klippet purløg og stil den koldt i et par timer. Vask kartoflerne og kog dem i letsaltet vand til de er møre. Server den kolde makrel med varme kartofler og tomatsalat.
Madopskrift: Kristina Miechels
Mere med fisk...
Ovnstegte søtunger med lysegrønne skørter
Fiskesuppe
Laks med citrrussalat og dildbønner