Skinke-kartoffelfad med krydderurtepeber
(2 pers.)
15 min. + 30 min. i ovn
500 g kogte kartofler
150 g kogt skinke
70 g lufttørret skinke
3 forårsløg
1 fennikel
2 æg
2 dl fløde 9%
Salt og peber
2 snackpebre
2 dl blandede krydderurter (f.eks. basilikum, timian og oregano)
100 g mozzarella i saltlage
Salt og peber
Skær kartoflerne i mundrette stykker og fordel dem i bunden af et smurt, ovnfast fad.
Skær begge typer skinke i strimler og fordel dem over kartoflerne sammen med hakket forårsløg og fennikel i mundrette stykker.
Pisk æggene med fløde, salt og peber, hæld det over kartoflerne og bag retten ved 200° i 30 min.
Halver snackpeberne og fjern kernerne. Hak krydderurterne og fordel dem i pebrene.
Læg skiver af mozzarella over, krydr med salt og peber og bag dem i ovnen i 10 min.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Super redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kylling med kartoffel-bønnebund
Skinkemignon med sennep
Langtidsstegt svineskank
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)