(4 pers.)
35 min.
2 skinkemignon (a 300 g)
2 spsk. dijonsennep
1 dl hakkede krydderurter som persille, purløg og basilikum
1 blomkål
2 dl mælk
1 dl fløde
150 g groftrevet ost (emmentaler el.lign)
Salt og peber
Revet muskat
Tilbehør
Nye kartofler
Dup mignonerne tørre, smør dem med sennep og tril dem i urterne. Steg i ovnen i 15 min. ved 200° og lad dem hvile i 5-10 min. Skær dem ud.
Del blomkålen i buketter og kom dem i kogende vand i 2 min. Kog dem videre i mælk og fløde tilsat salt og peber og muskat i 5 min. Hæld det hele i et ovnfast fad og drys med ost. Sæt det i ovnen ved 200° i 15 min. Server med nye kartofler og klippet purløg til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FLOT RETROSTIL
Flot flaske fra Ib Laursen. Perfekt til hjemmelavet saft af fx. rabarber eller hyldeblomst. Klik her og køb den i shoppen for kun 59 kroner (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Langtidsstegt svineskank
Koteletter med rødløgskompot
Sennepspaneret lammebryst
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)