Opskrifter

Små laksefrikadeller med peberrodsyoghurt

Søndag, 28. februar 2010af Redaktion
Nem og velsmagende middag med laks

(4 pers.)

500 g laksefilet uden skind og ben
1 tsk. salt
1 æg
½ dl (piske)fløde
1 spsk. sød sennep
2-3 spsk snittet purløg
Kværnet peber
10-15 g smør til stegning

Peberrodsyoghurt
2 dl yoghurt 10%
1 spsk. friskrevet peberrod
Salt og peber



Skær laksen i mindre stykker og hak dem hurtigt sammen med salt i foodprocessor. Tilsæt æg, fløde, sennep og peber. Form farsen til små boller. Steg dem på pande i smør ca. 5 min. Bland yoghurten med peberrod og smag til med salt og peber. Server med kartofler og grønsagsblanding.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv mere med laks...
Laksekrebinetter med spinat
Wraps med røget laks
Laks med holladaisesauce