Små laksefrikadeller med peberrodsyoghurt
(4 pers.)
500 g laksefilet uden skind og ben
1 tsk. salt
1 æg
½ dl (piske)fløde
1 spsk. sød sennep
2-3 spsk snittet purløg
Kværnet peber
10-15 g smør til stegning
Peberrodsyoghurt
2 dl yoghurt 10%
1 spsk. friskrevet peberrod
Salt og peber
Skær laksen i mindre stykker og hak dem hurtigt sammen med salt i foodprocessor. Tilsæt æg, fløde, sennep og peber. Form farsen til små boller. Steg dem på pande i smør ca. 5 min. Bland yoghurten med peberrod og smag til med salt og peber. Server med kartofler og grønsagsblanding.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv mere med laks...
Laksekrebinetter med spinat
Wraps med røget laks
Laks med holladaisesauce