Opskrifter

Smørstegt rødspætte med dildsmør

Fredag, 21. november 2008af Redaktion
(2 pers.)25 min.500 g kartofler2 flåede rødspætter1 dl rugmel1 tsk. salt1 knsp. peberSmør til stegning1 bdt. klippet dild½ dl smørSkræl kartoflerne og

(2 pers.)
25 min.

500 g kartofler
2 flåede rødspætter
1 dl rugmel
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Smør til stegning
1 bdt. klippet dild
½ dl smør


Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand, til de er møre, ca. 20 min. Bland rugmelet med salt og peber og vend de fl åede rødspætter heri. Varm stegepanden godt op og steg rødspætterne i smørret, til de er gyldne og sprøde, ca. 5 min. på hver side. Smelt smørret i en lille gryde, uden at det tager farve, og bland klippet dild heri. Server de sprødstegte rødspætter med kartofler, dildsmør og en god råkost.

Opskrift: Kristina Miechels

Se også:

Fisk med grønt og ris

Fiskepakker med rejesmør